Wil je je aan- of aanmelden voor je les/training?

Dat kan met behulp van de Club Assistent App.

 

Hoe kunt u gebruik maken van de app:

– Download de app ClubAssistent

– Zoek de vereniging Dynamica Parkstad

– vul mailadres is

– vraag een nieuw wachtwoord aan

– je ontvangt een mail en je kunt een account aanmaken

– bij kalendertje kun je een lid op aanwezig of afwezig zetten voor een training. Voor de leiding ook fijn om te weten wat de reden is, bij afwezigheid.

LET OP:

– zorg ervoor dat de vereniging het juiste mailadres heeft.

– account kan alleen aangemaakt worden door degene van wie mailadres in onze ledenadministratie staat. Mocht er een extra mailadres toegevoegd moeten worden, mail dan naar info@dynamica-parkstad.nl

Inloggen op een 2e account

Het is mogelijk om ingelogd te zijn op meer dan 1 account van dezelfde club. Erg handig als je meerdere kinderen hebt die lid zijn bij dezelfde club.

Nadat je bent ingelogd als één van je kinderen, navigeer je naar het menu en selecteer “Account toevoegen”. Je kunt hier nu inloggen met de accountgegevens van ander lid van het gezin.
Dit kan hetzelfde e-mailadres zijn met een uniek wachtwoord.

Het is nu mogelijk om via het menu te wisselen tussen de accounts. Je ziet een dropdown van de ingelogde accounts, selecteer het gewenste account om te wisselen.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij één kind meerdere accounts te hebben. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld gescheiden ouders of extra verzorgers. Elk account heeft een uniek wachtwoord.