Conditie-/Fit Gym

Conditiegym/Fitgym

De nadruk in deze lessen ligt vooral op de conditie en alle spiergroepen, heupen, dijen, benen , buik, borst en billen komen aanbod.
Er wordt gewerkt met lesprogramma’s van 4 weken die afwisselen aangeboden worden met Steps, Aerobics, Aerofit en Bodyline. Motiverende en opzwepende muziek en intensief trainen staan garant voor een uur flink zweten. Een fles water en een handdoek zijn dan ook onmisbaar.
Deze lessen zijn geschikt voor jong en oud en door eenvoudige aanpassingen toe te passen voor beginners en gevorderden. Alle lessen worden afgesloten met een cooling-down.

Steps

Met behulp van een step die in hoogte verstelbaar is worden laagbelastende en hoogbelastende trainingen gegeven. Door het op en afstappen van de step komt ieder belangrijke spiergroep aan bod. Het is een goede workout voor hart en longen. Terwijl je de spieren vormt werk je aan de maximale vetverbranding.

Aerobics

Een gedegen warming-up gevolgd door een korte stretch, waarna we aan een conditioneel stukje gaan werken. Het aerobicgedeelte wordt gevolgd door een uitgebreidere stretch, waarna de krachtoefeningen (BBBB) beginnen.

Aerofit

Dit is een gevarieerde workout met basis aerobics, waarbij het eerste gedeelte lekker losgaat met opzwepende muziek, met daarna een korte sessie stretch- en krachtoefeningen.

Bodyline

Hier wordt begonnen met een jazzy of dansante warming-up met daarna oefeningen, afwisselend stretch en kracht. De nadruk ligt hier vooral in het tweede deel.

Contributie

Voor deze lessen is een ander contributiesysteem op basis van een knipkaart voor 10 lessen.

Wanneer?

Op twee dagen, op maandag en woensdag bieden wij een uur Fitgym aan. Wie dat niet wil hoeft niet vast op maandag te komen, maar kan zelf wekelijks kiezen op welke dag dat men wil sporten. Natuurlijk mag men ook twee keer per week komen sporten, want de programma’s zijn niet hetzelfde.

Informatie

Neem contact op via info@dynamica-parkstad.nl