Laatste nieuws

Beste leden, Graag willen we jullie verzoeken NIET deel te nemen aan de buitenlessen als binnen het gezin iemand in quarantaine zit. Op deze manier proberen we het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden en de lessen zo veel mogelijk door te laten gaan. Bedankt voor jullie begrip. Namens het bestuur van Dynamica…

Beste Leden Vanaf 10 maart mogen we ook in Heerlen starten me buitenlessen. Wij zullen onderstaand schema volgen en hopen jullie allemaal weer te zien om samen te sporten.

Met dank aan de enorme inzet van jullie hebben we weer veel loten weten te verkopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan onze vereniging. Op 9 december 2020 volgt de trekking van de loterij. Wellicht val je zelf ook nog in de prijzen. Bedankt allemaal!!!

*UPDATE CORONA* 18 november 2020 Beste leden, 333 Vanaf donderdag 18-11-2020 zullen alle groepslessen (dus ook voor leden van 18 jaar en ouder) weer mogen plaatsvinden. Dit wel met inachtneming van de inmiddels bekende maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden, hygiëne, aangekleed naar de les komen, ouders mogen niet blijven kijken etc. We zien jullie…

*GROTE CLUBACTIE*  Steun turnvereniging “Dynamica-Parkstad” via de grote clubactie en maak kans op mooie prijzen. Klik op deze link https://lot.clubactie.nl/loten/, kies het aantal loten en vul “dynamica-parkstad (heerlen)” in. Jullie helpen ons dit jaar toch ook weer!? Alvast super bedankt namens alle leden!

Data om alvast te noteren voor leden van de selectiegroepen: – Zaterdag 26 september 13.00 – ongeveer 18.30 uur Minicup in Brunssum. Een ontmoeting/treffen voor de pré-instappers(opbouwgroep), de instappers en pupillen 1. Deze was eerst in april gepland, maar ging toen niet door. – Weekend van 21 en 22 november. Clubkampioenschappen in Turnhal van Balans….

   © 2019 Dynamica Parkstad ---- alle rechten voorbehouden ---- Designed by DN Web-Art