Laatste nieuws

*GROTE CLUBACTIE*  Steun turnvereniging “Dynamica-Parkstad” via de grote clubactie en maak kans op mooie prijzen. Klik op deze link https://lot.clubactie.nl/loten/, kies het aantal loten en vul “dynamica-parkstad (heerlen)” in. Jullie helpen ons dit jaar toch ook weer!? Alvast super bedankt namens alle leden!

Data om alvast te noteren voor leden van de selectiegroepen: – Zaterdag 26 september 13.00 – ongeveer 18.30 uur Minicup in Brunssum. Een ontmoeting/treffen voor de pré-instappers(opbouwgroep), de instappers en pupillen 1. Deze was eerst in april gepland, maar ging toen niet door. – Weekend van 21 en 22 november. Clubkampioenschappen in Turnhal van Balans….

Vanaf 24 augustus starten alle lessen weer op de lesdagen en lestijden zoals jullie voor Corona gewend waren. Er zullen tijdens de lessen wel aanpassingen zijn zodat we ons houden aan de richtlijnen m.b.t. afstand houden en hygiëne. We hopen jullie allemaal weer te zien”

*WE GAAN WEER BINNEN BEGINNEN* Vanaf 1 juli 2020, zullen de lessen van Dynamica Parkstad weer binnen plaatsvinden. Alle groepen worden per mail of app geïnformeerd over hoe dat voor hen uit komt te zien. Veel plezier met de afronding van dit bewogen sportjaar!

We gaan (binnenkort) weer beginnen! Hallo allemaal, Het is al een tijdje stil geweest, omdat wij ook moesten afwachten wat de mogelijkheden zouden zijn om weer te mogen sporten. Maar, inmiddels is er al wat meer bekend. Allereerst de vraag: Is iedereen gezond? Hopelijk gaat het goed met jullie? We hopen dat iedereen gezond is…

Beste leden,  Naar aanleiding van alle berichtgeving rondom het Corona virus, de richtlijnen van het RIVM, maar ook het advies van de KNGU hebben we besloten om alle trainingen tot 1 april te annuleren. We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is. Vanuit de KNGU is het dringende advies gegeven alle trainingen af te lassen….

De carnavalsvakantie staat voor de deur. Er zijn geen lessen van 22 Februari t/m 29 Februari (tenzij anders gecommuniceerd) In Voerendaal vervallen de trainingen ook op vrijdag 21 Februari.

Maak je een radslag, maar wil je daar een vrije radslag van maken……. Maak je een overslag over de kast, maar wil je ook over de pegasus heen……. Maak je een arabier, en wil je daar een flikflak achter leren……. Ben je 12 jaar of ouder……. Dan is deze nieuwe groep misschien iets voor jou!…

   © 2019 Dynamica Parkstad ---- alle rechten voorbehouden ---- Designed by DN Web-Art